Kostuums voor

theater en toneel

Een mooie aankleding door vorm-, kleur- en materiaalgebruik

Kostuums en andere textiele producten, zoals accessoires en rekwisieten voor theater- en toneelvoorstellingen, voor themafeesten, voor dansvoorstellingen, voor modeshows, voor dansfeesten, voor ceremonies, voor muziek optredens, voor circussen, voor carnaval, voor optochten, voor mascottes, voor decors, voor verkleedfeestjes, voor Sint en Piet, voor festivals, voor promotiedoeleinden enz. enz.

Voor al het boven genoemde geldt het zelfde: Een mooie aankleding, die er uitspringt door vorm, kleur en materiaalgebruik, maar tegelijkertijd past in het grote geheel van de voorstelling is van groot belang voor een succesvol resultaat. De kosten van de aanschaf van nieuwe kostuums, die anders regelmatig moeten worden gehuurd, zijn zo terugverdiend.

Wat is uw wens?

Als gediplomeerd en ervaren coupeuse/ kleermaker maak ik al jaren lang allerhande textiele producten. Daarbij is de wens van de klant het uitgangspunt, aangevuld met mijn talent, kennis en vaardigheden. Er zijn
diverse mogelijkheden:

  • Mijn eigen ontwerp aan de hand van uw idee.
  • Uw ontwerp (een tekening of een afbeelding)
  • Een kant-en-klaar gekocht patroon.

Werkwijze

Als het patroon is getekend maak ik een concreet proefmodel. Dat wordt gepast en beoordeeld en indien gewenst aangepast. Daarna maak ik de uiteindelijke creatie. Kwaliteit en pasvorm zijn essentieel. Het hele traject van idee tot eindresultaat vindt plaats in onderling overleg.